Ιωάννινα: Κάτω από τα καθίσματα του Ι.Χ. έκρυβε 49 κιλά κάνναβης!
Στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τις ποσότητες, έκαναν το αυτοκίνητο... βίδες
Μάνος Τσαγκαράκης
Ήταν τόσο σίγουροι για τις πληροφορίες που είχαν για επικείμενη μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου και χρώματος οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ώστε όταν το εντόπισαν στο Καλπάκι το μεσημέρι του Σαββάτου το έκαναν... βίδες!
Ο εξονυχιστικός έλεγχος που έκαναν, αποκάλυψε τις κρύπτες τις οποίες είχε διαμορφώσει κατάλληλα ο 55χρονος Αλβανός στο ιδιόκτητο Ι.Χ. αυτοκίνητο, κάτω από τα καθίσματα του οδηγού, του συνοδηγού και των πίσω επιβατών. Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν 50 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 850 γραμμαρίων και μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 24,7 γραμμαρίων.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Εκτός από το αυτοκίνητό του, κατασχέθηκαν επιπλέον 300 ευρώ και το κινητό του για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον θα παρέδιδε το παράνομο φορτίο.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.