Το βιβλίο του, «Παλιγγενεσία και αναστοχασμός: Κείμενα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», παρουσιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο Public Café Συντάγματος.
Για το βιβλίο μιλούν ο Κώστας Κωστής, καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ συντονίζει η συγγραφέας Καρολίνα Μέρμηγκα.
Η εκδήλωση μεταδίεδεται και live μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο YouTube και από τις σελίδες του κ.Βενιζέλου στο Facebook και στο YouTube.
Υγειονομικό πρωτόκολλο
Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/ νόσησης (το οποίο έχει εκδοθεί 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και διαρκεί για έξι μήνες από την ημερομηνία διενέργειας αυτού)
Όλοι οι προσερχόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με το κατά περίπτωση πιστοποιητικό.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».