Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Πώς έχασαν τη ζωή τους ο θείος και ο ανήλικος ανιψιός στη δεξαμενή με μούστο

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Πώς έχασαν τη ζωή τους ο θείος και ο ανήλικος ανιψιός στη δεξαμενή με μούστο

Η οικογένεια ανησύχησε όταν οι δύο άνδρες δεν είχαν επικοινωνήσει για ώρες - Ο πατέρας του 16χρονου βρήκε νεκρούς τον γιο του και τον αδελφό του - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

kriti_deksameni_nekroi_xr
Τραγωδία σημειώθηκε σε οινοποιείο στην Αγία Βαρβάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ένας θείος με τον ανήλικο 16 ετών ανιψιό του πήγαν να καθαρίσουν τα καζάνια του μούστου χάνοντας τελικά την ζωή τους.

Ο 16χρονος είχε έναν δίδυμο αδελφό ο οποίος άρχισε να ανησυχεί όταν δεν είχε νέο από κανέναν από τους δύο με τις ώρες να περνούν. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του.

Αμέσως τότε σημειώθηκε κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Ο πατέρας του 16χρονου βρέθηκε στις δεξαμενές όπου και εντόπισε τον αδελφό του και τον γιο του χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού και οι δύο ανασύρθηκαν από την δεξαμενή νεκροί. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftgvuxk417d-st)

Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη. Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Κλείσιμο
agia-varvara_2
agvarva3_2
agvarvara2_2


Αν και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί εικάζεται πως ο 16χρονος ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις, έπεσε μέσα στο καζάνι και τότε ο 50χρονος θείος του δεν τα κατάφερε στην προσπάθειά του να τον ανασύρει με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν την ζωή τους.



Τι εξετάζουν οι αρχές

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για την διαλεύκανση του περιστατικού προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια της διπλής τραγωδίας.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζονται: Το πρώτο κάνει λόγο πως και οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στη δεξαμενή για να την καθαρίσουν και δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις ενώ το δεύτερο αναφέρει πως πρώτα μπήκε ο 16χρονος και όταν ζαλίστηκε μπήκε ο 50χρονος για να τον βοηθήσει χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκαν οι σοροί των άτυχων ανδρών.

agia_varvara_2
agia_varvara1


Ειδήσεις σήμερα:

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς στη δεξαμενή τον γιο και τον αδερφό του - Δείτε φωτογραφίες

Πτώση F-16: Πώς έγινε το ατύχημα την ώρα της προσγείωσης στην Ανδραβίδα

Πανδημία: Μπροστά στο «κύμα» της Covid δύο εκατ. Έλληνες άνω των 60 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης