Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο αθλήτριές του, ηλικίας 13,5 και 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί

proponitis-tennis-arthro
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αθλητριών του.

Ειδικότερα, ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο αθλήτριές του, ηλικίας 13,5  και 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 5 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον :

1. ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987

15112021dhmosiopoihshgada003
15112021dhmosiopoihshgada002
15112021dhmosiopoihshgada001


Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, ο 34χρονος προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του. Ο κατηγορούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος. Φέρεται πάντως να είπε θέλει να πληρώσει για όσα έκανε αλλά όχι για αυτά που του προσάπτουν.

Σε δήλωση του ο δικηγόρος του 34χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, ανέφερε τα εξής: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της. Το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Ειδήσεις σήμερα

Χαμός με ασθενή αρνήτρια σε κλινική Covid στη Λαμία: Έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους με σταυρό στο χέρι

Έρχεται νέα ομοβροντία κυρώσεων σε βάρος της Λευκορωσίας με στόχο πρωτίστως την Belavia

Η «αντάρτισσα» πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας άφησε το παλάτι για... μια γκαρσονιέρα στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης