Στον ανακριτή ο 35χρονος προπονητής του τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες

Στον ανακριτή ο 35χρονος προπονητής του τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες

Ο 35χρονος προπονητής φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για περισσότερα από πέντε χρόνια για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του

tennis-main
Στον ανακριτή απολογείται αυτή την ώρα ο 35χρονος προπονητής του τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες.

Ο 35χρονος προπονητής φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για περισσότερα από πέντε χρόνια για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, με τη μια απο τις δύο καταγγέλλουσες που τώρα είναι 20 ετών, διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση, πριν η κοπέλα πάρει απόφαση να ανοίξει στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασιας Ανηλίκων το στόμα της και να ξεδιπλώσει τον εφιάλτη που ζούσε.

Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων που τους τελευταίους δυο μήνες ψάχνουν την υπόθεση, εντόπισαν και δεύτερο θύμα του σάτυρου καθηγητή του τένις. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση το κοριτσάκι, μίλησε στους γονείς της και ο πατέρας της ήταν το πρόσωπο με το οποίο πήγαν μαζι στην Ασφάλεια και περιέγραψαν τα οσα φρικτά βιωνε η μικρή.

Αυτό που σοκάρει ηταν η ηλικία του, καθώς ηταν 13 1/2 ετών, δημιουργώντας υπόνοιες ό,τι ίσως τα θυματά του να ήταν ακόμη περισσότερα. Για τον λογο αυτό, εχουν κατασχέσει το tablet, τα κινητά του, τον υπολογιστή του και τα έχουν στείλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθει αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματα της διαστροφικής του δράσης.

Ο 35χρονος που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης και προπονητής σε ακαδημία τένις στα βορειοδυτικά προάστια, συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από έφοδο στο σπίτι του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Δεν θα υπάρξει ξανά άλλο lockdown στη χώρα μας

Ζακ Κωστόπουλος: Πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο εξαιτίας των κακώσεών του, κατέθεσε ο ιατροδικαστής

Βίντεο σοκ από την βίαιη σύλληψη Έλληνα στη Γερμανία - Πέθανε λίγες ώρες μετά στα κρατητήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης