Υπόθεση βιασμού 44χρονης στη Λάρισα: Μετακινείται από το γραφείο του προϊσταμένου η εκπαιδευτικός

Υπόθεση βιασμού 44χρονης στη Λάρισα: Μετακινείται από το γραφείο του προϊσταμένου η εκπαιδευτικός

Ο προϊστάμενός της, τον οποίο κατηγορεί για τον βιασμό της, υπέγραψε τη μετακίνησή της σε σχολείο της Λάρισας - Δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

viasmos
Την μετακίνησή της από το γραφείο όπου εργάζονταν, σε σχολείο στην περιοχή της Λάρισας, υπέγραψε ο προϊστάμενός της, τον οποίο καταγγέλλει για βιασμό η 44χρονη εκπαιδευτικός, σε μία υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο.

Η κοινοποίηση της σχετικής απόφασης έγινε στην 44χρονη μόλις την περασμένη Τρίτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας που έχει προκαλέσει σάλο.

Την ίδια ώρα, ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Απόστολου Τζαμαλή, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τους άντρες του Εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. που θα εξετάσουν το φόρεμα το οποίο φορούσε η 44χρονη την επίμαχη νύχτα, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετικό υλικό του καταγγελλόμενου.

Ήδη πάντως η πλευρά της καταγγέλλουσας είχε αποστείλει το φόρεμα σε ειδικευμένο ιδιωτικό εργαστήριο, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ιχνών και σπερματικών υγρών.

Δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο δικηγόρος της 44χρονης κ. Θωμάς Παπαλιάγκας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται από πλευράς υπουργείου Παιδείας για την εκκίνηση της προαναγγελθείσας πειθαρχικής προκαταρκτικής διαδικασίας.

Παράλληλα, καταγγέλλει «προσπάθεια κατατρομοκράτησης» από την πλευρά του εγκαλούμενου μέσω απειλών για μηνύσεις και αγωγές.

«Η πλευρά μας, είπε χαρακτηριστικά, είναι έντονα προβληματισμένη από τη στάση του υπουργείου μέχρι τώρα, καθώς δεν επιδεικνύει κανένα αντανακλαστικό. Αυτή η καθυστέρηση μας προκαλεί απορίες, χωρίς να σημαίνει ότι εμείς επιδιώκουμε κάτι σε σχέση με την υπηρεσιακή κατάσταση του καταγγελλόμενου. Όσο δείχνει άτρωτος με την ανοχή του υπουργείου, ενδεχομένως δεν ανοίγουν άλλα στόματα. Είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις της πλευράς του εγκαλουμένου και τις απειλές για μηνύσεις και αγωγές, ότι σκοπός τους είναι η κατατρομοκράτηση όποιων άλλων ήθελαν ίσως να καταθέσουν ή να καταγγέλλουν και η αντιστροφή της ενοχής».

Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης