Φυσικοθεραπεύτρια ξάφριζε τις πελάτισσές της στην Κέρκυρα

Φυσικοθεραπεύτρια ξάφριζε τις πελάτισσές της στην Κέρκυρα

Έκλεβε χρήματα μέσα από τα πορτοφόλια των γυναικών στις οποίες έκανε θεραπεία στο φυσικοθεραπευτήριό της

astuynomia01
Προκαταρκτική εξέταση για τις δραστηριότητες μιας φυσικοθεραπεύτριας με... «μακριά» χέρια διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας μετά από καταγγελίες ότι έκλεβε χρήματα μέσα από τα πορτοφόλια των γυναικών στις οποίες έκανε θεραπεία στο φυσικοθεραπευτήριό της στο κέντρο της πόλης!

Αρχικά, σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια, στην οποία μια γυναίκα κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια της θεραπείας της εκλάπησαν από το πορτοφόλι της 200 ευρώ, τα οποία είχε κάνει νωρίτερα ανάληψη από ΑΤΜ. Όταν διαπίστωσε την απώλεια των χρημάτων, τηλεφώνησε στο φυσικοθεραπευτήριο, όμως η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε κάθε σχέση. Το ίδιο έκανε κι όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο της προανάκρισης κι έτσι η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την φυσικοθεραπεύτρια και οργάνωσαν επιχείρηση για να την παγιδεύσουν. Προσημείωσαν τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της μια πελάτισσά της και, όταν εκείνη διαπίστωσε ότι εξαφανίστηκαν, συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του κέντρου πάνω στην οποία βρήκαν το προσημειωμένο ποσό. Εκείνη, όμως, ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα ήταν η αμοιβή της για τις υπηρεσίες της κι έτσι ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, ώστε να προκύψουν ατράνταχτες αποδείξεις για την ενοχή της φυσιοθεραπεύτριας για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος της.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ξέφυγε η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας - «Άει φτυσ’ τα @@ σου ρε»

Πίστωση χρόνου στα νέα μέτρα και στο βάθος σούπερ μάρκετ

Έπεσαν σοβάδες σε σχολεία στην Καισαριανή την ώρα που οι μαθητές έκαναν μάθημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης