Την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκααποδοκίμασε σήμερα ομάδα ατόμων ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Το περιστατικό συνέβη έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατά την αποχώρηση της κ. Γκάγκα.
Εργαζόμενοι της «Επιτροπής Αγώνα Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας» που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό φώναξαν τα εξής συνθήματα: «Ζήτω η ελευθερία» και «είμαστε ελεύθεροι με το εμβόλιο».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.