Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν θύματα στο μακελειό που έγινε σε έναν οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όταν μέλη μιας από τις δυο οικογένειες που είχαν αρραβωνιάσει τα παιδιά τους έκαναν… έφοδο στο σπίτι της δεύτερης πυροβολώντας και προκαλώντας ζημιές!
Οι λόγοι της άγριας επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, εικάζεται όμως ότι οι εισβολείς δυσαρεστήθηκαν με όσα συμφωνήθηκαν εν όψει του γάμου! Έτσι, όρμησαν στο σπίτι της άλλης οικογένειας όπου βρίσκονταν εννέα άτομα και ένας από αυτούς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το κτίριο, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον! Αυτοί που τον ακολουθούσαν, ήταν οπλισμένοι με καδρόνια με τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι και σε δυο οχήματα των ενοίκων που ήταν παρκαρισμένα απ’ έξω!
Το επεισόδιο θα είχε απρόβλεπτη κατάληξη, αν δεν επενέβαιναν εγκαίρως αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν τρεις συλλήψεις. Αυτός που πυροβόλησε και άλλοι δύο που συμμετείχαν στην επίθεση είχαν προλάβει να διαφύγουν και αναζητούνται, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης