Βασιλακόπουλος: Παρελάσεις μόνο με εμβολιασμένους ενηλίκους και υποχρεωτική μάσκα για μαθητές
Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ υποστήριξε ότι είναι οξύμωρο να υπάρχουν κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους και να κινούνται ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι – «Ναι» στις ελευθερίες προς εμβολιασμένους
Παρελάσειςμε τη συμμετοχή «μόνο εμβολιασμένων ενηλίκων» και υποχρεωτική «χρήση μάσκας» για τους μαθητές πρότεινε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ,Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Ο κ. Βασιλακόπουλος, μιλώντας στον Real Fm Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι τα μέτρα που δίνουν περισσότερες ελευθερίες στους εμβολιασμένους κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, εκτίμησε ότι «δυστυχώς, δεν περιορίζεται σε σημαντικό βαθμό η δυνατότητα των ανεμβολίαστων να κυκλοφορούν με τρόπο που είναι αρκετά επικίνδυνος υγειονομικά». Σε αυτό το πλαίσιο υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν παρακινούνται σημαντικά στο να μπουν στον δρόμο της λογικής και να εμβολιαστούν».
Οξύμωρο χαρακτήρισε ο καθηγητής να υπάρχουν κλειστοί χώροι αμιγώς για εμβολιασμένους, που όμως κινούνται ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events