Αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο μετά την επίθεση ακροδεξιών - Δείτε φωτογραφίες

Αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο μετά την επίθεση ακροδεξιών - Δείτε φωτογραφίες

Ομάδα ακροδεξιών επιτέθηκε, την Κυριακή, εναντίον συμμετεχόντων σε εκδήλωση της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ΚΕΕΡΦΑ για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

IMG_1109
Αντιφασιστική πορεία πραγματοποιείται στο Νέο Ηράκλειο μετά την επίθεση ακροδεξιών. Στο πανό των διαδηλωτών αναγράφεται το σύνθημα «ποτέ ξανά φασισμός».

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα ακροδεξιών επιτέθηκε, την Κυριακή, εναντίον συμμετεχόντων σε εκδήλωση της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ΚΕΕΡΦΑ για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

IMG_1116
IMG_1118


Οι δράστες που, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν 15 άτομα, με μαύρα ρούχα και κράνη, χτύπησαν κάποιους από τους συγκεντρωθέντες και στη συνέχεια διέφυγαν.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία, δεν επιθυμούσαν να μεταβούν σε νοσοκομεία.

Στην Εισαγγελία Αθηνών ο 30χρονος ακροδεξιός - Κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 30χρονος ακροδεξιός, ο οποίος συνελήφθη νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας για την επίθεση που σημειώθηκε στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου.

Ο νεαρός άντρας θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο, ενώ παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. 

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερα πλημμελήματα προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εις βάρος του 30χρονου. Ο 30χρονος διώκεται για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί και μέχρι τότε κρατείται.

Εξήχθη και αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ακροδεξιός και αντιεμβολιαστής είναι γνώριμος των Αρχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης