Σε νέες μαζικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρουπροχώρησε για ακόμα μία η τουρκική πολεμική αεροπορία. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ πάνω από το Αιγαίο πέταξαν οκτώ F-16 σε τέσσερις σχηματισμούς, δύο ελικοφόρα αεροσκάφη Ναυτικών Επιχειρήσεων ATR-72 και ένα κατασκοπευτικό CN-235.
Τα τουρκικά αερσκάφη που κινήθηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, προέβησαν σε 42 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, οι 28 εκ των οποίων έγιναν από τα ανθυποβρυχιακά ATR-72 και οι 14 από τα F-16.
Έξι από τα F-16 πέταξαν οπλισμένα και σε δύο περιπτώσεις σημειώθηκαν εμπλοκές με τα ελληνικά αεροσκάφη επιφυλακής. Παράλληλα καταγράφηκαν και επτά παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.