Την επικινδυνότητα της οδήγησης στα νησιά έρχεται να υπενθυμίσει ένα σοκαριστικό ατύχημα στη Σαντορίνη -ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε, ουσιαστικά, στο φθινόπωρο.
Όπως γράφει το cyclades24.gr, δύο νεαρές τουρίστριες γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο, καθώς το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων. Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, στο 2ο χιλιόμετρο, στον δρόμο από το Ακρωτήρι προς την κόκκινη παραλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενοικιαζόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστριες από την Αγγλία, εξετράπη, για άγνωστο λόγο, της πορείας του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο της οδηγού όσο και της συνοδηγού.
Μέσα στη σύγχυσή τους, οι δύο τουρίστριες κατάφεραν να σταματήσουν την τρελή τους πορεία στα πέντε μέτρα, ενώ η γουρούνα κατέληξε στον γκρεμό, ύψους 20 μέτρων, γλιτώνοντας τα χειρότερα… Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού κλιμακίου Θήρας και του ΕΚΑΒ, που ανέσυραν και μετέφεραν τις δυο τραυματισμένες νεαρές τουρίστριες στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς