Ξήλωναν καλώδια από παροχές νερού στις Σέρρες

Ξήλωναν καλώδια από παροχές νερού στις Σέρρες

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν μέσα σε μια δύσβατη αγροτική περιοχή και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους βάλουν χειροπέδες

astynomia
Σε περιπετειώδη καταδίωξη εξελίχθηκε η άρνηση δυο οδηγών να σταματήσουν σε σήμα που τους έκαναν για έλεγχο οι αστυνομικοί του τμήματος Εμμανουήλ Παππά, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Βισαλτίας σε μια περιοχή των Σερρών, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν και εγκατέλειψαν τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν σε έναν αγροτικό δρόμο, όπου τράπηκαν σε φυγή πεζή. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν μέσα σε μια δύσβατη αγροτική περιοχή και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους βάλουν χειροπέδες.

Στη συνέχεια, βρήκαν τα οχήματα, στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν καλώδια μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης καθώς και ένας μετασχηματιστής ηλεκτρικής ενέργειας, που οι δυο Έλληνες είχαν ξηλώσει νωρίτερα από δύο σταθμούς παροχής νερού, μαζί με έναν συνεργό τους τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν.

Τα κλοπιμαία, που η αξία τους φτάνει τα 19.000 ευρώ, αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες κατασχέθηκαν μαζί με τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν σε αυτά και οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Σασμός (sneak preview): Η συνάντηση Καλλιόπης - Μαρίνας στο νεκροταφείο θα φέρει ξανά στην επιφάνεια το μίσος του παρελθόντος

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για γαλλικές φρεγάτες: Χαιρετίζουμε τις συνεχείς αμυντικές επενδύσεις της Ελλάδας

Με «phishing» άρπαξαν 7.500 ευρώ από 37χρονη στην Πτολεμαΐδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης