Κιλκίς: Αλισβερίσι με χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων - Συνελήφθησαν δύο Έλληνες

Κιλκίς: Αλισβερίσι με χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων - Συνελήφθησαν δύο Έλληνες

Βρέθηκαν συνολικά 3.615 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ στην κατοχή του δεύτερου λαθρέμπορου κατασχέθηκε το ποσό των 3.585 ευρώ με το οποίο θα τα πλήρωνε στον πρώτο

kilkis
Την κατάλληλη στιγμή έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς, για να συλλάβουν επ' αυτοφώρω δυο Έλληνες που έκαναν αλισβερίσι με μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών ειδών, τα ίχνη των οποίων είχαν ακολουθήσει μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τον σάκο με τα λαθραία τσιγάρα μετέφερε με όχημα από περιοχή του Κιλκίς ο ένας από τους δράστες και μόλις παρέδωσε στον δεύτερο συνελήφθησαν. Μέσα στον σάκο, αλλά και στο όχημα του μεταφορέα, βρέθηκαν συνολικά 3.615 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ στην κατοχή του δεύτερου λαθρέμπορου κατασχέθηκε το ποσό των 3.585 ευρώ με το οποίο θα τα πλήρωνε στον πρώτο.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ακόμη 30 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που βρέθηκαν στο σπίτι ενός από τους δράστες και το όχημα που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά τους. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπόριο.

kilkis-tsigara

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης και Μακρόν δίνουν σάρκα και οστά στο σύνθημα «Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία»

Ανησυχία για ταυτόχρονη εξάπλωση γρίπης και κορωνοϊού - Η αντοχή του ΕΣΥ

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση - Τα συστήματα που φέρνουν κέρδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης