Αιφνιδιαστική έρευνα διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι όπου κατοικεί ένας αλλοδαπός στη Λάρισα, μετά από πληροφορίες ότι διακινεί λαθραία καπνικά προϊόντα οι οποίες επιβεβαιώθηκαν κι έτσι συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, στο σπίτι του βρέθηκαν 350 πακέτα τσιγάρων και 46 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, όλα χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Τον έπιασαν με πέντε κιλά λαθραίου καπνού
Σε ένα χωριό της Αμφιλοχίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, ένας Έλληνας, όταν κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε πέντε κιλά και δέκα γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3