Ο σκύλος του χασισοκαλλιεργητή... δάγκωσε αστυνομικό!

Ο σκύλος του χασισοκαλλιεργητή... δάγκωσε αστυνομικό!

Όρμησε κατά πάνω του, μόλις τον είδε να ακινητοποιεί το αφεντικό του - Συνελήφθη και δεύτερος καλλιεργητής

Larisa-xasisokalliergites-skylos
Λαχτάρησε για τα καλά ένας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την σύλληψη δυο Ελλήνων χασισοκαλλιεργητών σε περιοχή της Λάρισας, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς ο σκύλος που είχε μαζί του ένας από τους δράστες τον... δάγκωσε στο πόδι μόλις τον είδε να ακινητοποιεί το αφεντικό του!

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ, εκτός από τον σκύλο, ακινητοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης του που είχε φτάσει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο αγρόκτημα όπου καλλιεργούνταν 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,10 ως 2,96 μέτρων! Στον χώρο κατασχέθηκαν, ακόμη, δυο πλαστικά μπιτόνια και ένα μπεκ ποτίσματος.

Λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε και ο δεύτερος καλλιεργητής που έφτασε με αγροτικό φορτηγό στην είσοδο του αγροτεμαχίου και ακινητοποιήθηκε. Στο σπίτι του πρώτου δράστη, κατασχέθηκαν δύο γυάλινα βάζα και ένα πλαστικό κουτί με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων και 500 ευρώ, ενώ στο σπίτι του δεύτερου ένα γυάλινο βάζο με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 6,1 γραμμαρίων.

Οι δυο άνδρες, τα οχήματα των οποίων κατασχέθηκαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο ένας αντιμετωπίζει και την επιπλέον κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αισθητή βελτίωση από σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Γερμανικές εκλογές: Μάχη για την ψήφο των αναποφάσιστων στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Η Κίνα αποφυλάκισε δυο Καναδούς πολίτες αμέσως μετά την συμφωνία απελευθέρωσης της οικονομικής διευθύντριας της Huawei
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης