Στον εισαγγελέα η «αυτόχθων ιθαγενής» που ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ

Στον εισαγγελέα η «αυτόχθων ιθαγενής» που ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ

Η γυναίκα είχε   αλλάξει τις κλειδαριές της δομής και παρά τις αρχικές εκκλήσεις του αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο, η ίδια κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ και φώναζε πως «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»

arkalohori2
Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Παρασκευή, η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος, η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύζυγο της και σε βάρος της κατατέθηκε μήνυση από τη δημοτική αρχή. Πρόκειται για γυναίκα η οποία έμεινε κλειδωμένη μέσα στο ΚΑΠΗ του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι.

Μάλιστα  άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις αρχικές εκκλήσεις του αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο, η ίδια κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ και φώναζε πως «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο».
arkalohori4
arkalohori5
arkalohori1
arkalohori2
arkalohori3
Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.  Η γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτόν οι αστυνομικοί. Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον σύζυγο της.


Πηγή: creta24.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 91% η παραλλαγή «Δέλτα» στα νέα μεταλλαγμένα κρούσματα που εξετάστηκαν

Την Παρασκευή δικάζονται οι τρεις κατηγορούμενες για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας

Ευτράπελο στο υπουργείο Εργασίας: Καμεραμάν ρώτησε τη Δόμνα πότε έρχεται η... Μιχαηλίδου (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης