Σέρρες: Τσιγγάνα πήρε τα κοσμήματα νεαρής κοπέλας για να της λύσει... τα μάγια!
Την έπεισε ότι θα την βοηθούσε με ένα πρόβλημα υγείας συγγενούς της
Μάνος Τσαγκαράκης
Ισχυριζόταν ότι διάβαζε τη μοίρα στο χέρι μια 46χρονη Ρομά και κατάφερε να πείσει μια νεαρή κοπέλα που πλησίασε την Τετάρτη σε ένα πάρκο στις Σέρρες και την έπεισε ότι με την χειρομαντεία και, φυσικά, με το... αζημίωτο!- μπορούσε να την βοηθήσει με ένα συγγενικό της πρόσωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Η 23χρονη πείστηκε και άφησε τη «μάγισσα» να της πει την τύχη της και να λύσει τα... μάγια, δίνοντάς της ως αντάλλαγμα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Όταν, όμως, η Ρομά προσπάθησε με το ίδιο πρόσχημα να της αποσπάσει επιπλέον κοσμήματα αξίας 1.100 ευρώ, καθώς και 200 ευρώ, η νεαρή αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και την έδιωξε κακήν κακώς.
Στην συνέχεια, ενημέρωσε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που εντόπισαν την επόμενη ημέρα την 46χρονη προχώρησαν στην σύλληψή της. Τα κοσμήματα της 23χρονης βρέθηκαν στο σπίτι της δράστιδας και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ η Ρομά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που της άσκησε δίωξη για απάτη με τη μέθοδο της μαγγανείας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.