Ένοχοι κρίθηκαν από τοΤριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, οι δύο κατηγορούμενοι - ο απόστρατος αξιωματικός και ιδιοκτήτης των σκύλων και η σύζυγός του - για τον τραγικό θάνατο του πεντάχρονου Στάθη από την Κοζάνη, από την επίθεση των ροτβάιλερ, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα του 2016.
Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή είναι 5 χρόνια έκαστος, με μετατροπή προς 20 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα με το kozan.gr.
Στους καταδικασθέντες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 15η του μήνα στην Αστυνομία, απαγόρευση απόκτησης νέου σκύλου οποιασδήποτε ράτσας και η καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας