Κοζάνη: Ξεκίνησε η δική για τον θάνατο του πεντάχρονου από επίθεση ροτβάιλερ

Κοζάνη: Ξεκίνησε η δική για τον θάνατο του πεντάχρονου από επίθεση ροτβάιλερ

Στο εδώλιο το ζευγάρι ηλικιωμένων που είχαν τα σκυλιά στην αυλή τους - Κατέθεσαν 7 από τους 20 μάρτυρες - Το δικαστήριο θα συνεχιστεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου

rotvailer1
Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης ξεκίνησε σήμερα η δίκη των δύο κατηγορουμένων, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, για την υπόθεση του πεντάχρονου αγοριού, που βρήκε φρικτό θάνατο, ανήμερα του Πάσχα το 2016, από την επίθεση σκύλων-«ροτβάιλερ», που είχαν στην αυλή του σπιτιού τους οι δύο κατηγορούμενοι.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας, η οποία λόγω της συγκινησιακής φόρτισης δεν μπόρεσε να συνεχίσει και το δικαστήριο προχώρησε σε προσωρινή διακοπή για να ολοκληρώσει την κατάθεσή της λίγη ώρα αργότερα.

Oι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν να προσέλθει και να εξετασθεί ο χειρουργός γιατρός ο οποίος διαχειρίστηκε το περιστατικό με τον Στάθη, ώστε να απαντηθεί το ερώτημα αν το παιδάκι αντιμετωπίσθηκε όπως έπρεπε.

Ενδιαφέρον είχε η μαρτυρία των γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κατάσταση στην οποία διεκομίσθη ο άτυχος Στάθης. Χαρακτηριστική ήταν η έκφραση της αναισθησιολόγου: «Παραλάβαμε μια άμορφη μάζα του παιδιού, δεν υπήρχε καμία ελπίδα…».

Κλείσιμο
Κατέθεσαν 7 από τους 20 μάρτυρες, ενώ το δικαστήριο θα συνεχιστεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2021: Με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία πέφτει η «αυλαία» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Προθεσμίες για πληρωμές και προγράμματα ανέργων - Όσα πρέπει να ξέρετε


Τηλεοπτικές μεταγραφές: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης