Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση Λιμενικών δυνάμεων για την προσέγγιση σκάφους με μετανάστεςστα νότια της Φολεγάνδρου.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr, το ιστιοπλοϊκό σκάφος με τους περίπου 50 μετανάστες βρίσκεται νότια της Φολεγάνδρου, στον κόλπο της Αγκάλης.
Στο σημείο έχουν σπεύσει σκάφη των Λιμενικώνδυνάμεων και γίνεται προσπάθεια να προσεγγίσουν το ιστιοπλοϊκό. Ωστόσο, επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στη στεριά και υπάρχουν ξέρες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει καταστεί εφικτό.
Η δήμαρχος Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου, μιλώντας στο protothema.gr, έκανε λόγο για επιχείρηση του Λιμενικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, τονίζοντας οτι οι μετανάστες βρίσκονται στο ιστιοπλοϊκό και δεν έχουν αποβιβαστεί απ' αυτό σε κάποια περιοχή του νησιού.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.