Με Πολάκη παρόντα η διαμαρτυρία ΠΟΕΔΗΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Με Πολάκη παρόντα η διαμαρτυρία ΠΟΕΔΗΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Στην διαμαρτυρία και τρεις γυναίκες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον Παύλο Πολάκη - Στάση εργασίας και συγκεντρώσεις έξω από το υπουργείο Υγείας - Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

5365105__1_
Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το υπουργείο υγείας από την ΠΟΕΔΗΝ μετά και τα πρώτα έγγραφα αναστολής που παραδόθηκαν σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στην συγκέντρωση έδωσε το «παρών» και αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ αφού εκτός από τον Παύλο Πολάκη στο σημείο βρέθηκαν και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χαρά Καφαντάρη, Ραλλία Χρηστίδου και Θεοδώρα Αυγέρη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία  η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας έχει αποκατασταθεί και η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται κανονικά. 

Η Ομοσπονδία προγραμμάτισε νέες κινητοποιήσεις σήμερα «με αίτημα κανένας συνάδελφος να μη χάσει τη δουλειά του και να αναδείξουμε τα δυσαναπλήρωτα κενά που δημιουργούνται ήδη από σήμερα στη Δημόσια Υγεία». Συγκεκριμένα, προκήρυξε στάση εργασίας 10:00-15:00 και συγκεντρώσεις στο υπουργείο Υγείας, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των νοσοκομείων.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση

Κλείσιμο
Poedinpolakis-igeia



polakis-poedin

POEDIN-IGEIAS-KINISI-

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης