«Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη»... συγκλονίζει η εξομολόγηση της Βικτώριας Καρύδα, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.
Αποκάλυψε, μάλιστα, πως σκέφτεται σοβαρά να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή.
«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξή της στο Secret των Παραπολιτικών.
«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη», προσέθεσε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας