Άδοξο τέλος είχαν οι διακοπές στη Μύκονο για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 23, 23, 29, 34 χρόνων και έναν 27χρονο Έλληνα, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας έχοντας στην κατοχή τους μικροποσότητες ναρκωτικών.
Συνολικά, βρέθηκαν πάνω τους 7,1 γραμμάρια κοκαΐνης, 9,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έξι γραμμάρια του ναρκωτικού tubici ή 2-CB, ένα παραισθησιογόνο ανάρπαστο στην Κολομβία το οποίο θεωρείται το «ναρκωτικό των πλουσίων» και μοιάζει αρκετά με το ecstasy.
Το tubici θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς προκαλεί οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις, αυξημένη φυσική ενέργεια και διορατικότητα, αλλά και σύγχυση και αίσθηση ανησυχίας και αγωνίας. Οι πέντε νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ κατασχέθηκαν και 800 ευρώ που είχαν πάνω τους.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας