Φιλοξενία σε όσους έχουν πληγεί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια, είτε κάηκαν τα σπίτια τους είτε δεν έχουν πού να κοιμηθούν, προσφέρει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Σύμφωνα με το evima.gr, το πρωί της Παρασκευής 6 Αυγούστου, στο γήπεδο της Χαλκιά-Αναστασιάδη στην Χαλκίδα, προσήλθαν με λεωφορείο από τις περιοχές της βόρειας Εύβοιας, που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, 60 πολίτες.
Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες το γήπεδο έχει γεμίσει με ράντζα, ενώ η Περιφέρεια έχει εξασφαλίσει και γεύματα για τους ταλαιπωρημένους πολίτες.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Μπουρμάς, ενώ από την πλευρά του Δήμο Χαλκιδέων εμφανίστηκε μόνο ένα στέλεχος.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;