Μύκονος - Βίντεο: Οι επιχειρήσεις για το «ξεδόντιασμα» πολυεθνικού κυκλώματος ναρκωτικών

Μύκονος - Βίντεο: Οι επιχειρήσεις για το «ξεδόντιασμα» πολυεθνικού κυκλώματος ναρκωτικών

Συνελήφθη ήδη ένα μέλος του κυκλώματος με τη βοήθεια του λαγωνικού Ugly - Πώς ενεργούσε

mykonos_2
Ενα πολυεθνικό κύκλωμα-σούπερ μάρκετ ναρκωτικών, πλημμύριζε τη Μύκονο με κοκαΐνη, χασίς και χάπια, αποθηκεύοντας τα σε πέτρες και κρύπτες σε διάφορα σημεία του νησιού.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου και του Γραφείου Γενικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης, κατάφεραν μετά απο αξιοποίηση πληροφοριών να συλλάβουν ένα μέλος του κυκλώματος και με τη βοήθεια του λαγωνικού Ugly, να ξετρυπώσουν τα ναρκωτικά που η ομάδα ειχε εντοιχίσει σε πετρινους φράκτες του νησιού για να τα ρίξει στους εκλεκτούς πελάτες την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Νακρωτικά Μύκονος


Το protothema.gr παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντα απο τις σαρωτικές επιχειρήσεις του Λιμενικού του νησιού των ανέμων, με τις πληροφορίες να λένε οι οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών για το ξεδόντιασμα του κυκλώματος συνεχίζονται.

Κλείσιμο
Νακρωτικά Μύκονος


Νακρωτικά Μύκονος


Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 45χρονος συλληφθείς, ήταν σημαντικό στέλεχος του κυκλώματος της Μυκονου και είχε τον ρόλο να παραλαμβανει κοκαΐνη, κάνναβη και χάπια MDMA, από συνδέσμους της Αθήνας να τα μεταφέρει στο κοσμοπολίτικο νησί και να τα διαθέτει στη μαύρη αγορά. Μάλιστα για τον Αύγουστο είχαν ήδη ξεκινήσει οι μεγάλες παραλαβές από την Αθήνα, όμως οι πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία των αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου έβαλαν φρένο στις big business με τη «λευκή κυρία».

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή στην περιοχή Βόθωνας Μυκόνου ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν μισό κιλό κάνναβη, 133 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης, χάπια MDMA, εκατοντάδες ευρώ, ζυγαριές ακριβειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές και πόζαρε στον φακό μέσα από την πισίνα (Φωτογραφία)

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Θεοχάρης: Ξεκινάει μια «χρυσή» εποχή για τον τουρισμό στη χώρα μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης