Φωτιά στη Σταμάτα: Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά 64χρονου μελισσοκόμου

Φωτιά στη Σταμάτα: Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά 64χρονου μελισσοκόμου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αποδέχεται ότι τα μελίσσια του βρίσκονται στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αλλά αρνείται όμως την υπαιτιότητά του ως προς την πρόκληση της πυρκαγιάς

5348535
Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 64χρονου, αλβανικής καταγωγής, μελισσοκόμου ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής και γρήγορα επεκτάθηκε στη Ροδόπολη και το Διόνυσο. Η φωτιά ξεκίνησε σε περιοχή κοντά στο νεκροταφείο της Σταμάτας.

Ανακριτικοί υπάλληλοι του τμήματος διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος σχημάτισαν σε βάρος του μελισσοκόμου δικογραφία για εμπρησμό εξ αμελείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αποδέχεται ότι τα μελίσσια του βρίσκονται στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αλλά αρνείται όμως την υπαιτιότητά του ως προς την πρόκληση της πυρκαγιάς.

Κατόπιν αυτών, ο μελισσοκόμος είναι αντιμέτωπος με τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα του εμπρησμού από αμέλεια, από τον οποίο μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και του εμπρησμού δασικής έκτασης από αμέλεια. Ο 64χρόνος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εκτοξεύονται τα κέρδη της Pfizer - Τι έγραψε ο Άλμπερτ Μπουρλά

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Με αρνητικό μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών στα σχολεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης