Η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ο κολλητός του φίλος και παραγωγός της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» Αντώνης Δημητριάδης τον αποχαιρετά - «Ήταν φίλος μου, μεγάλος δάσκαλος και πρωτοπόρος σε ό,τι έκανε» λέει στο protothema.gr

dj_thes
Την ώρα που η Θεσσαλονίκη αποχαιρετούσε τον guru της ηλεκτρονικής μουσικής και των μεγάλων πάρτι, τον DJ Antonio που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτη από ηλεκτροπληξία, ο κολλητός του φίλος και συνάδελφος του Αντώνης Δημητριάδης, παραγωγός της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega» τον αποχαιρετά.

Όπως αναφέρει συγκλονισμένος στο protothema.gr o Αντώνης Δημητριάδης, ο 48χρονος dj που έφυγε με τον πιο άδικο τρόπο υπήρξε μεγάλο κεφάλαιο της house μουσικής αλλά και εκείνος που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλους τους θρύλους των decks:

«Ο Αντώνης ήταν φίλος μου, μεγάλος δάσκαλος και πρωτοπόρος σε ό,τι έκανε. Ήξερε ποιος είναι πάνω στη δουλειά του, ενώ στεκόταν πάντα στο πλευρό των νεότερων dj's, καθώς πέρα από την σχολή που είχε δημιουργήσει, αγαπούσε να βοηθάει» αναφέρει ο Αντώνης Δημητριάδης και προσθέτει:

«Πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Πιστός στο είδος του, χωρίς όμως να αναιρεί τα άλλα είδη μουσικής. Ο Αντώνης ήταν πιστός και στην πόλη του αν και είχε δεχτεί σημαντικές προτάσεις και από το εξωτερικό. Ωστόσο παρέμεινε εδώ, όπου δημιούργησε και την οικογένεια του. Είναι από τους πρώτους που στα τέλη 80', αρχές 90' ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική. Ήταν μάλιστα εκείνος που σε συνεργασία με γνωστούς μάνατζερ έφερε την μεγάλη φουρνιά των Dj's στην Ελλάδα, όλα τα θηρία Sahsa, Nick Warren, Diquit, Danny Tenaglia, Erick Morillo κι άλλους πολλούς».

Dj_1



Τουλάχιστον 25 χρόνια μετρά η φιλία των δύο ανδρών

Η φιλική σχέση των δυο ανδρών μετρά τουλάχιστον 25 χρόνια, ενώ οι δυο τους είχαν δημιουργήσει με τεράστια επιτυχία και τα πρώτα Gostar parties στην συμπρωτεύουσα, αναφέρει ο Αντώνη Δημητριάδης που μαζί με την Μαντώ Γαστεράτου, βρίσκονται στο τιμόνι της μουσικής εκπομπής «Mega Star»:

«Η δική μου σχέση μαζί του μετρά τουλάχιστον 25χρόνια. Μαζί είχαμε δημιουργήσει με τεράστια επιτυχία τα πρώτα Gostar parties στη Θεσσαλονίκη το 2008. Κάθε Κυριακή απόγευμα έπαιζαν όλοι οι κορυφαίοι Dj. Τον είχαμε βραβεύσει μάλιστα για την προσφορά του στην ηλεκτρονική μουσική. Για όλους εμάς ήταν ο σοφός, ο guru, είναι ένας από τους τρεις godfather της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Ήταν ενεργός dj, λάτρευε την δουλειά μας. Είχε παίξει μουσική στα μεγαλύτερα μαγαζιά. Αν και ήταν μεγάλος Star, ωστόσο δεν το έπαιξε ποτέ, ήταν cool άτομο».

Κλείσιμο
dj_2



Έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Όπως έγινε γνωστό ο 48χρονος Αντώνης Καραγκούνης, η κηδεία του οποίου έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Νέαπολης και έπειτα στα Κοιμητήρια Ευόσμου, έχασε την ζωή του όταν στην προσπάθεια του ν αλλάξει κάποιον μείκτη σε γνωστό μπαρ στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο νεκρός.

Όσοι ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, όμως ο άτυχος άνδρας είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις του. Για το περιστατικό διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από την πλευρά της επιχείρησης, ενώ τέσσερα άτομα κλήθηκαν για καταθέσεις.

dj_3


Η σύζυγος του μάλιστα χθες προχώρησε σε μια δήλωση μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Φαρμάκη:

«Έχει εμπιστοσύνη στο έργο της δικαιοσύνης κι αν και εφόσον προκύψουν ποινικές ή αστικές ευθύνες για οποιονδήποτε τρίτο, είμαστε σίγουροι πως αυτές θα αποδοθούν στους πραγματικά υπαίτιους».

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Εκνευρισμός και πικρόχολα σχόλια για την απόκτηση Rafale από την Ελλάδα - «Μεταχειρισμένα αεροσκάφη»

Κορωνοϊός: 2.604 νέα κρούσματα - 1.066 στην Αττική και 286 στην Κρήτη- Κυριαρχεί η μετάλλαξη Δέλτα

Κολαστήριο-spa στο κέντρο της Αθήνας: Δύο κοπέλες καταγγέλλουν βιασμό από 47χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης