Τουρκία: Εκνευρισμός και πικρόχολα σχόλια για την απόκτηση Rafale από την Ελλάδα - «Μεταχειρισμένα αεροσκάφη»

Τουρκία: Εκνευρισμός και πικρόχολα σχόλια για την απόκτηση Rafale από την Ελλάδα - «Μεταχειρισμένα αεροσκάφη»

«Η Ελλάδα πλήρωσε μια περιουσία στα ξεπερασμένα μαχητικά της Γαλλίας», επισημαίνεται σε τουρκικό μέσο ενημέρωσης

rafale
H παράδοση του πρώτου γαλλικού αεροσκάφους Rafale στην Ελλάδα, δεν προκαλεί εκνευρισμό μόνο στην Άγκυρα αλλά και στα φιλοκυβερνητικά μέσα, που αν και επιχειρούν να απαξιώσουν τα μαχητικά ως «μεταχειρισμένα», που τα ξεπουλάει η Γαλλία, παραδέχονται ωστόσο πως αλλάζουν την ισορροπία στο Αιγαίο, υπέρ της χώρας μας.

«Τα μεταχειρισμένα αεροσκάφη της Γαλλίας προκάλεσαν μεγάλη χαρά στην Ελλάδα» σχολιάζει η εφημερίδα Βατάν, αναφέροντας το κλίμα ενθουσιασμού στα ελληνικά ΜΜΕ για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών.

«Η αεροπορική υπεροχή του Αιγαίου μετατοπίζεται προς την Ελλάδα: Η Αθήνα λαμβάνει τα πρώτα αεροσκάφη Rafale» είναι ο τίτλος ανάλυσης της ενημερωτικής πύλης boldmedya.com.

«Η Ελλάδα πλήρωσε μια περιουσία στα ξεπερασμένα μαχητικά της Γαλλίας» επισημαίνει το Α Ηaber υποστηρίζοντας -φανερά εκνευρισμένo- πως : «Απελπισμένη ενάντια στην ισχύ της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα προχώρησε σ’ ένα άλλο πλήγμα στην βυθισμένη οικονομία της με την αγορά 18 μαχητικών Rafale».

«Η Ελλάδα παραλαμβάνει τα πρώτα αεροσκάφη που παραγγέλθηκαν από τη Γαλλία» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ενημερωτικής πύλης egenews.web.tr, παρουσιάζοντας τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες η απόκτηση των Rafale από την Ελλάδα, της εξασφαλίζει υπεροχή έναντι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος

Βρετανία: Εκατομμύρια σε καραντίνα - Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ - Εκκλήσεις στους καταναλωτές για ψυχραιμία

Τόκιο 2020: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του... καναπέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης