Φολέγανδρος: Την Πέμπτη απολογείται ο 30χρονος - Αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τον δικηγόρο του

Φολέγανδρος: Την Πέμπτη απολογείται ο 30χρονος - Αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τον δικηγόρο του

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, υποστηρίζοντας πως ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα

folegadros
«Αλήτη, ντροπή σου», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στον 30χρονο δολοφόνο της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς, όταν οδηγήθηκε το πρωί με σκυφτό το κεφάλι ενώπιον του ανακριτή, στο Πρωτοδικείο της Νάξου. Ο καθ'ομολογίαν δράστης πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε ένα κλίμα οργής για τον θάνατο της 26χρονης, ιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο συνήγορος του δολοφόνου.

Ο Γιάννης Βλάχος υποστήριξε πως υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας, για την οποία ο πελάτης του ελάμβανε αγωγή, την οποία είχε πλέον διακόψει.

Την υπερασπιστική γραμμή είχε προαναγγείλει από χθες, ο συνήγορος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς, δηλώνοντας ότι η εγκληματική ενέργεια έχει ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο.

Σύμφωνα με το Mega, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον 30χρονο στις δικαστικές αρχές εκεί όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την προσεχή Πέμπτη.
Κλείσιμο

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, υποστηρίζοντας πως ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

«Ο δικηγόρος του 30χρονου ψυχρού εκτελεστή προσπαθώντας να παραπλανήσει Εισαγγελείς, Δικαστές και τους ενόρκους που θα συμμετάσχουν στη δίκη του στο Δικαστήριο στις Κυκλάδες, τον εμφανίζει ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα, για να έχει ευμενή ποινική μεταχείριση.»

Συγγενείς, φίλοι αλλά και όλοι οι κάτοικοι στο Βέλο είπαν το τελευταίο αντίο το απόγευμα της Δευτέρας στην 26χρονη Γαρυφαλλιά.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 3.565 τα νέα κρούσματα, εννέα θάνατοι, 121 διασωληνωμένοι

Ιερά Σύνοδος προς όλους τους πιστούς: Ναι στον εμβολιασμό - Να ακούτε την Επιστήμη

Κύπρος: Γιατρός με μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ ο οργανωτής των αντιεμβολιαστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης