Αμάρυνθος: Καθαρισμός ακτών από σκουπίδια και πλαστικά - Δείτε φωτογραφίες

Αμάρυνθος: Καθαρισμός ακτών από σκουπίδια και πλαστικά - Δείτε φωτογραφίες

Δεκάδες πολίτες, εθελοντές και μέλη συλλόγων, συμμετείχαν στην προσπάθεια

KATHARISMOS2
Δεκάδες πολίτες, εθελοντές και μέλη συλλόγων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινότητας Αμαρύνθου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρύνθου για τον καθαρισμό των ακτών της περιοχής, το περασμένο Σάββατο. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία απομακρύνθηκαν σκουπίδια και πλαστικά που είναι και η κύρια πηγή μόλυνσης για τις παραλίες και τους λουόμενους.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου, Κώστας Ζαχαριάς, τόνισε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους, τους εθελοντές και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Το μήνυμα που περνάμε είναι ξεκάθαρο. Διατηρούμε τις ακτές καθαρές! Σεβόμαστε το περιβάλλον! Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω τον κόσμο να επισκεφτεί την Αμάρυνθο. Είναι ιδανικός, κοντινός στην Αθήνα και ασφαλής προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές».

KATHARISMOS
KATHARISMOS2


Από την πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου ο Λεονάρδος Μπιλάλης υπογράμμισε: «Είναι μόλις η πρώτη δράση από μία σειρά πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν. Ο σεβασμός στο Περιβάλλον θα πρέπει να είναι το πρώτο μάθημα στην ζωή του ανθρώπου. Σεβασμός στο Περιβάλλον σημαίνει σεβασμός στον συνάνθρωπο».

KATHARISMOS3
KATHARISMOS5
Κλείσιμο


Η δράση «Καθαρίζουμε τις ακτές. Τις διατηρούμε καθαρές» πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία του Α.Ο. Αμαρυνθιακός, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου, της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Αμαρύνθου - Καλλιθέας – Άνω Βάθειας «Αμαρύνθια Άρτεμις», του Συλλόγου Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων, του Πανευβοϊκού Συλλόγου, του Συλλόγου «Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου» και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρύνθου «Το Γεράνι».

KATHARISMOS7
KATHARISMOS8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης