Το lockdown που ισχύει στη Μύκονοτουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιουλίου ήταν η αιτία να ακυρωθεί μεγάλο κορωνοπάρτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου, ανήμερα της ανακοίνωσης των νέων περιοριστικών μέτρων, στο παλιό εργοστάσιο των μεταλλείων στην περιοχή Λούλος.
Ο χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως χίλια άτομα είχε διακοσμηθεί με εξωτικά φυτά και είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση με μια τεράστια σκηνή να δεσπόζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλες νταλίκες επί τέσσερις ημέρες ξεφόρτωναν στο παλιό εργοστάσιο, ενώ το κόστος του πάρτι στο οποίο θα τραγουδούσε μεγάλο όνομα του εξωτερικού θα ξεπερνούσε τις 400 χιλιάδες ευρώ.
Οι εκατοντάδες vip καλεσμένοι ήταν έτοιμοι να ζήσουν μια αξέχαστη βράδια, αλλά λογάριαζαν χωρίς την απαγόρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, στο κτήριο των παλιών μεταλλείων, πριν από τρία χρόνια γνωστός Αμερικανός παραγωγός είχε διοργανώσει το απόλυτο πάρτι χλιδής με θέμα την αρχαία Ελλάδα, με καλεσμένους κατευθείαν από το Χολλυγουντ και με live εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος Duran Duran!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;