Φολέγανδρος: «Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», λέει η μητέρα της 26χρονης

Φολέγανδρος: «Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», λέει η μητέρα της 26χρονης

«Οι αρχές κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του παιδιού μου», τονίζει στο protothema.gr η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλιάς και προσθέτει πως «δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που αναζητείται αυτή τη στιγμή»

33906410175_9b375d9536_o
Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της κάτω από άγνωστες συνθήκες στη Φολέγανδρο μιλά στο protothema.gr κι η οποία αναζητά απαντήσεις για το θάνατο της κόρης της και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό συνέβη. Παράλληλα οι γονείς της άτυχης κοπέλας αναμένουν νέα για την τύχη του φίλου της κόρης τους με τον οποίο έκανε διακοπές στη Φολέγανδρο.

«Το παιδί μου ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπούσαν όλοι εδώ στην περιοχή μας. Δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που τον αναζητούν αυτή τη στιγμή οι αρχές και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί», τονίζει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Οι αστυνομικές αρχές και το λιμενικό κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του παιδιού μου. Δυστυχώς δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ακόμα από τον ιατροδικαστή», επισημαίνει ακόμη.

«Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής στη Φολέγανδρο αλλά δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία και δεν μπορώ να κάνω εικασίες αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», καταλήγει η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.



Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Λυδία δίνει παρηγοριά στην τραγωδία μας - Θα είχα σπάσει το κεφάλι του Μπάμπη»

Θρίλερ με τη νεκρή κοπέλα στη Φολέγανδρο - Αναζητούν τον φίλο της

Γερμανία: 133 νεκροί - Παγιδεύτηκαν σε υπόγεια και αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης