Ο Τσίπρας τρώει στην Πολίχνη και ο σεφ του εξηγεί τα μυστικά του ψησίματος (βίντεο)

Ο Τσίπρας τρώει στην Πολίχνη και ο σεφ του εξηγεί τα μυστικά του ψησίματος (βίντεο)

Στην ταβέρνα της περιοχής «Τα καλά καθούμενα» δείπνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με συνεργάτες και στελέχη του κόμματος - Δείτε βίντεο που ανέβασαν οι συνδαιτημόνες του τέως πρωθυπουργού

tsiprasmm
«Στα Καλά Καθούμενα», το γνωστό στέκι για κρεατοφάγους στην περιοχή της Πολίχνης, βρέθηκε χθες μετά το πέρας της ομιλίας του στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνοντας παρέα με βουλευτές και κομματικά στελέχη την «βασίλισσα των rib eye», την επονομαζόμενη και tomahawk.

              Ξεχωριστή για την ιδιαίτερη κοπή της και το σχήμα της, που προσιδιάζει σε αυτή του τσεκουριού τόμαχοκ των ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικής, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και influencer, Στέφανο Σαράτση να κόβει με τέχνη το ζουμερό κρέας, ζητώντας μάλιστα να μάθει «πόση ώρα το ψήνετε αυτό». Όταν ο κ. Σαράτσης τον πληροφόρησε ότι χρειάζονται μόλις 45 λεπτά, ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ενώ όλη την «τελετουργία» του σερβιρίσματος απολάμβανε πλάι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

              Γέννημα θρέμμα, άλλωστε, των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης, η κ. Χατζηγεωργίου ακολουθεί τον κ. Τσίπρα ως μέλος του πολύ στενού πυρήνα των συνεργατών του ήδη από τις εποχές της κοινής τους διαδρομής στην νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν παρούσα και σε κομβικές στιγμές της διακυβέρνησης, όπως την ημέρα που ο πρώην Πρωθυπουργός επισκέφθηκε στο Μάτι, μια εβδομάδα μετά τη φονική φωτιά που άφησε πίσω της 100 νεκρούς. Μάλιστα, στις εκλογές του 2019 ήταν εκ νέου υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

              Δείτε το βίντεο


Ο Τσίπρας στην Πολίχνη: βλέπει «τόμαχοκ» rib eye Αμερικής υπό το βλέμμα της Χατζηγεωργίου (βίντεο)


Τη «βασίλισσα» των rib eye απόλαυσαν ακόμη οι βουλευτίνες Κατερίνα Νοτοπούλου, Δώρα Αυγέρη και Θεοδώρα Τζάκρη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, κομματικά στελέχη και στελέχη των αυτοδιοικητικών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ένα πρόσωπο- έκπληξη. Πρόκειται για Καθηγητή Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και υπεύθυνο του Τμήματος Θρόμβωσης στο Νοσοκομείο Tenon στο Παρίσι, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Θεσσαλονίκη, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες εξού και παρακάθισε στο δείπνο, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν από τους επιστήμονες, η γνώμη του οποίου βαραίνει ιδιαίτερα για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ως προς τη διαχείριση της πανδημίας.

Κατά την παρουσία, μάλιστα, του κ. Τσίπρα στα «Καλά Καθούμενα» δεν έλειψαν και οι selfies με τους θαμώνες, αλλά και με τον ιδιοκτήτη του χώρου και δυναμικό επιχειρηματία, Στέφανο Σαράτση, ο οποίος είναι δεινός χειριστής όχι μόνο των γεύσεων, αλλά και των ψηφιακών μέσων, καθώς διαθέτει και προσωπική ιστοσελίδα. Ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σαν άλλος performer της εστίασης, ο κ. Σαράτσης γεννημένος στην Πολίχνη «από γονείς μεσαίας εργατικής τάξης», έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια και στη δικτύωση και στο χώρο της εστίασης, παρέχοντας υπηρεσίες «home service» από το 2016, δηλαδή υπηρεσίες διανομής φαγητού στην Ελλάδα, αλλά και σε επιλεγμένες πόλεις του εξωτερικού.

Με πληροφορίες από το makthes.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης