Φάνης Χριστοδούλου: Καθησυχαστικά τα μηνύματα των γιατρών μετά το τροχαίο στην Πάρο - Θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ
Προς το παρόν βρίσκεται στο Θριάσιο της Ελευσίνας και τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων καθησυχάζουν τους ειδικούς
Καθησυχαστικά ήταν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φάνη Χριστοδούλου, μετά την αεροδιακομιδή του από την Πάρο στην Αθήνα, εξαιτίας τραυματισμού του σε σοβαρό τροχαίο.
Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ έχει υποστεί σωματικές κακώσεις, χωρίς όμως να έχει επηρεαστεί κάποιο ζωτικό όργανο του.
Ο Χριστοδούλου βρίσκεται στο Θριάσιο της Ελευσίνας, ενώ θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ, προκειμένου να αναλάβει το ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου τα χτυπήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, επιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή της κατάστασης, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.