Γρεβενά: Ενέδρα σε καλλιεργητές χασισοφυτείας - Είχαν σπίτι τους και πλαστά ευρώ

Γρεβενά: Ενέδρα σε καλλιεργητές χασισοφυτείας - Είχαν σπίτι τους και πλαστά ευρώ

Οι καλλιεργητές ηλικίας 34, 33 και 30 χρόνων συνελήφθησαν αμέσως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ξερίζωσαν 29 δενδρύλλια κάνναβης

xasis_1
Χωρίς να γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν εντοπίσει την χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν σε μια αγροτική περιοχή των Γρεβενών και είχαν ακροβολιστεί ολόγυρα περιμένοντας να εμφανιστούν, πήγαν να συλλέξουν την παραγωγή τους τρεις Έλληνες!

Οι καλλιεργητές ηλικίας 34, 33 και 30 χρόνων συνελήφθησαν αμέσως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ξερίζωσαν 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,90 μέτρου που ήταν έτοιμα για συγκομιδή και κατέσχεσαν άλλα οκτώ δενδρύλλια ύψους ως 0,53 μέτρου που καλλιεργούνταν σε γλάστρες. Στον χώρο βρέθηκαν, ακόμη, 12 κορμοί δενδρυλλίων και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, όπου κατασχέθηκαν 160,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 43 κλώνοι κάνναβης με «φούντα» συνολικού βάρους 309 γραμμαρίων, οκτώ σπόροι κάνναβης και 46 χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών. Στην κατοικία των άλλων δύο, κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής, τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, ένα τσιγαριλίκι, ένας πλαστικός τρίφτης και δυο γυάλινα δοχεία με υπολείμματα κάνναβης.

Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, αλλά και για παραχάραξη, κατά περίπτωση. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια Γρεβενών, εξετάζεται αν είχαν διοχετεύσει πλαστά χαρτονομίσματα στην αγορά.


Ειδήσεις σήμερα
Κλείσιμο

Σε συναγερμό οι Αρχές για τα κορωνοπάρτι - Λουκέτα σε κέντρα της παραλιακής, αδιαχώρητο σε σπίτια νοτίων προαστίων - Βίντεο

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 7 χρονης Αναστασίας - Απαρηγόρητη η οικογένεια της Ερ. Πρεζεράκου

«Benedetta»: Ο Πολ Βερχόφεν περιμένει ότι το «αμαρτωλό» φιλμ του με λεσβίες καλόγριες θα προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης