Ιωάννινα: Ανήλικος τραυμάτισε με δυναμιτάκι τον σκύλο του γείτονα!

Ιωάννινα: Ανήλικος τραυμάτισε με δυναμιτάκι τον σκύλο του γείτονα!

Επί τρεις εβδομάδες πρσπαθούσαν να βρουν αυτόν που τραυμάτισε το άτυχο ζώο - Τελικά αποδείχθηκε ότι δράστης ήταν ένας 17χρονος μαθητής

krotides2-650x250
Εδώ και τρεις εβδομάδες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούσαν έρευνα για τον σοβαρό τραυματισμό ενός δεσποζόμενου σκύλου στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στην Ανατολή Ιωαννίνων και, τελικά, διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν ένας ανήλικος γείτονας!

Ήταν 15 Ιουνίου, όταν το άτυχο ζώο τραυματίστηκε στο μάτι από ένα δυναμιτάκι που είχε πεταχτεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του ιδιοκτήτη του. Ο ένοικος του διαμερίσματος υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας ανέκριναν και τους κατοίκους γειτονικών σπιτιών.

Η έρευνα οδήγησε σε έναν 17χρονο μαθητή, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και τελικά ομολόγησε ότι αυτός είχε πετάξει το δυναμιτάκι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα: 
EURO 2020: Το Νησί…φλέγεται - Τρελοί πανηγυρισμοί σε όλη την Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό

Μόσιαλος: Τα εμβόλια προστατεύουν επαρκώς από τη μετάλλαξη Δέλτα

Απολογία για νέα αδικήματα δίνει σήμερα ο Λιγνάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης