Λάρισα: Οι διαδικτυακές «επενδύσεις» του κόστισαν 36.000 ευρώ!

Λάρισα: Οι διαδικτυακές «επενδύσεις» του κόστισαν 36.000 ευρώ!

Ο απατεώνας συστήθηκε ως «χρηματοοικονομικός σύμβουλος» και τον έπεισε να του εμπιστευτεί τις οικονομίες του για να αποκομίσει πολλαπλάσια χρήματα

scam
Οι διαδικτυακές υποσχέσεις για υψηλές αποδόσεις με την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε διάφορα επενδυτικά προγράμματα, δελέασαν έναν 66χρονο από τη Λάρισα που δεν φαντάστηκε ότι αυτός ο οποίος επικοινώνησε μαζί του δεν ήταν παρά ένας κοινός απατεώνας.

Ο ηλικιωμένος είχε δει την διαφήμιση μιας υποτιθέμενης επενδυτικής εταιρείας στο διαδίκτυο και ήρθε σε επαφή με έναν άγνωστο, ο οποίος του συστήθηκε ως «χρηματοοικονομικός σύμβουλος» και τον έπεισε να του εμπιστευτεί τις οικονομίες του για να αποκομίσει πολλαπλάσια χρήματα. Όταν, όμως, εκείνος κατέθεσε σε λογαριασμό ξένης τράπεζας το ποσό των 36.000 ευρώ, ο «σύμβουλος» έπαψε να επικοινωνεί μαζί του.

Αναζητώντας τι συνέβη, ο 66χρονος διαπίστωσε ότι η εταιρεία επενδύσεων ήταν... «μαϊμού» και κατήγγειλε στην Ασφάλεια Λάρισας ότι τον είχαν εξαπατήσει. Η έρευνα για τον εντοπισμό του ή των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο οι ελπίδες να διαπιστωθεί σε ποιους ανήκουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μεταφέρθηκαν τα χρήματα είναι πενιχρές.





Ειδήσεις σήμερα

Η ετυμηγορία για τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης δίκης παιδεραστίας του Μίνστερ

Ο Αρκάς σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο τους ανεμβολίαστους

Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης