Ημαθία: Στη φυλακή με εκκρεμή καταδίκη για φοροδιαφυγή
Του έχει επιβληθεί ποινή τεσσάρων ετών - Συνέλαβαν φυγόποινο και στην Αμαλιάδα
Μάνος Τσαγκαράκης
Με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγήένας Έλληνας, αλλά είχε εξαφανιστεί και η ποινή εκκρεμούσε σε βάρος του, ώσπου εντοπίστηκε να κρύβεται σε περιοχή της Ημαθίας.
Ο φυγόποινος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών η οποία του επιβλήθηκε.
Συνέλαβαν φυγόποινο και στην Αμαλιάδα
Τα ξημερώματα της Παρασκευής συνελήφθη σε περιοχή της Αμαλιάδας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου ένας Έλληνας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.