Καρδίτσα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για φοροδιαφυγή

Καρδίτσα: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για φοροδιαφυγή

Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών 

sillipsi_argos
Κυκλοφορούσε σαν... κύριος στην Καρδίτσα, παρά το γεγονός ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ένας 42χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας όταν υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι ο 42χρονος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Συλλήψεις και σε Πάτρα και Χαλκίδα

Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 58χρονος 'Ελληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για πλαστογραφία και λαθρεμπόριο, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών.

Στη Χαλκίδα, αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλαβαν έναν 39χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τις 26 Σεπτεμβρίου του... 2011 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς για παράνομη είσοδο στη χώρα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης