Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Απελευθερώνονται οι κινήσεις για τους τουρίστες κρουαζιέρας

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Απελευθερώνονται οι κινήσεις για τους τουρίστες κρουαζιέρας

Οι εκδρομές μέχρι τώρα ήταν οργανωμένες και κλειστές, με τους τουρίστες να μην μπορούν να ξεμακρύνουν ούτε... για να αγοράσουν ένα μπουκάλι νερό - Άλλαξαν τα δεδομένα με τους 250 πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες του  Silver Moon

krouazieroploio_1
Ελεύθεροι αλλά όχι επικίνδυνοι είναι οι τουρίστες που κατέβηκαν από το κρουαζιερόπλοιο Silver Moon, που έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου, το περασμένο Σάββατο. Και είναι και οι πρώτοι που έχουν την ευκαιρία να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην πόλη, βάζοντας τέλος στην τακτική «bubble», που με λίγα λόγια «κρατούσε» τους επισκέπτες της πόλης σε ένα κλειστό «κύκλο», μην επιτρέποντάς τους να κινούνται ελεύθερα, και φυσικά, αναπόφευκτα, ούτε να επισκέπτονται επιχειρήσεις αφήνοντας τον οβολό τους.

Όπως εξήγησε στο Cretalive o Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου (ΟΛΗ), Μηνάς Παπαδάκης, οι εκδρομές μέχρι τώρα ήταν οργανωμένες και κλειστές, με τους τουρίστες να μην μπορούν να ξεμακρύνουν ούτε... για να αγοράσουν ένα μπουκάλι νερό!

Το Silver Moon με 250 επιβάτες, πλήρως εμβολιασμένους, «σπάει» τη «φούσκα» και μαζί τον ιδιότυπο αποκλεισμό που ίσχυε μέχρι πρότινος για τους τουρίστες κρουαζιέρας, λειτουργώντας βέβαια αρνητικά και για την οικονομία της ίδιας της πόλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης