Στην αστυνομία διαβίβασε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης την εγγραφή αναφορά του πρύτανη του ΑΠΘ για τα κορωνοπάρτι που διεξάγονται εντός του πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο εισαγγελέας ζητά από την Ασφάλεια να συσχετίσει την αναφορά με τις δικογραφίες που αφορούν τα ατυχήματα των δύο φοιτητών και να ερευνήσει την τέλεση άλλων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων σχετικά με φοροδιαφυγή, νοθευμένα ποτά κ.α.
Ήδη, ο πρύτανης ενημέρωσε προφορικά τον εισαγγελέα, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Νίκος Παπαϊωάννου ανέφερε ότι ενημέρωσε τον εισαγγελέα για τα «λεγόμενα πάρτι τα οποία γίνονται στο ΑΠΘ», ενώ προσκόμισε φωτογραφικό υλικό και άλλα στοιχεία. Το ζήτημα έχει υγειονομική διάσταση, αλλά και τις παραμέτρους της ασφάλειας και της παράνομης οικονομικής δραστηριότητας.
Η Εισαγγελία διενεργεί ήδη προκαταρκτικές έρευνες, ενώ κατά τη διάρκεια των κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ έχουν τραυματιστεί ένας 23χρονος φοιτητής και μια 19χρονη φοιτήτρια.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.