Την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους ζητά η παραγωγή της χολιγουντιανής κινηματογραφικής ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.
Όπως προκύπτει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από επικοινωνία που είχαν στελέχη της παραγωγής με βοηθητικούς ηθοποιούς, έγινε γνωστό ότι αριθμός των «extras» που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mail του «casting call» (σ.σ. πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο -και δη, από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις barracuda.themovie@gmail.com, barracuda.themovie@yahoo.com.
Δείτε το επίμαχο sms
Τα παράνομα αυτά μηνύματα ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, όπως ΑΦΜ, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ά. και είναι κακόβουλα (spam). Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμία τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.
Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mail του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.
Δείτε βίντεο: Αντόνιο Μπαντέρας - Θεσσαλονίκη: «Kλέβουν» ΑΦΜ και IBAN υποψηφίων κομπάρσων με sms για κάστινγκ
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.