Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος μετά το φόνο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος μετά το φόνο

Δείτε εικόνες μέσα από το σπίτι του εγκλήματος, όπου έστησε το «θεατρικό» του σκηνικό ο συζυγοκτόνος - Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραπλανούσε επί 37 ημέρες της αρχές, με μία υποτιθέμενη ληστεία

kamera-main
Ένα νέο φωτογραφικο ντοκουμέντο που δείχνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σαλόνι σπάζοντας την κάμερα, παρουσιάζει το protothema.gr. Στο πειστήριο με τον αριθμο 35 αποτυπωνεται το σημειο που βρεθηκε η κάμερα πίσω απο τον καναπέ της οποίας τη κάρτα μνήμνης φέρεται να έβγαλε στη 1:20, σχεδόν δύο ώρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν για να «τυφλώσει» το σύστημα που θα κάρφωνε την ενοχή του. 

Νωρίτερα ένα ακόμη ντοκουμέντο για το πώς σκηνοθέτησε τη δήθεν ληστρική επιδρομή στα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε φέρει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Το καρέ που παρουσιάζεται απεικονίζει ενα κομβικό σημείο που «έκαψε» τον Μπάμπη.

Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί του επιτραπεζίου «Monopoly» ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστων οπου αναστατώνουν το… σύμπαν. Εκει, ο Μπαμπης Αναγνωστοπουλος είπε στις καταθέσεις του οτι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του ειπε πως δεν υπήρχε φράγκο και ολα ηταν σκηνοθετημένα.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του εγκλήματος, όπου έστησε το «θεατρικό» του σκηνικό ο 32χρονος συζυγοκτόνος: 
kamera-main
kamera_2
glyka-nera2

nera
Κλείσιμο


monopoly-egklima-babis-anagnostopoylos-glyka-nera-μεσα


Απολογείται αύριο ο πιλότος


Aπομονωμένος στο κελί του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας βρίσκεται ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε βήμα -βήμα στους αστυνομικούς τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του Καρολάιν, τονίζοντας: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα».

Την ίδια στιγμή στο φως ήρθαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης στα οποία αναφέρει συνεχείς τσακωμούς με τον σύζυγό της ενώ κάνει λόγο για το ότι ήθελε να χωρίσει αλλά η γέννηση του μωρού την κράτησε. 

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκησε τον κορωνοϊό ο Τρεμόπουλος - Βγήκε με χειροκροτήματα από το νοσοκομείο μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ

To γερμανικό «πείραμα»: Βασικό εισόδημα 1.200 ευρώ... χωρίς καμία υποχρέωση!

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος κατέθετε στους αστυνομικούς για την «χαρούμενη οικογένειά του» με την Καρολάιν








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης