Πανελλαδικές 2021: Δείτε τις απαντήσεις σε Κοινωνιολογία και Πληροφορική

Πανελλαδικές 2021: Δείτε τις απαντήσεις σε Κοινωνιολογία και Πληροφορική

Οι Πανελλαδικές 2021 ολοκληρώνονται την Τρίτη με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία - Τα σχόλια του ΟΕΦΕ για τα σημερινά θέματα σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική

panelladikes_2
Στα μαθήματα Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής), διαγωνίζονται σήμερα Παρασκευή, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Δείτε τις απαντήσεις στην Κοινωνιολογία
1
2
3
4
5

Δείτε τις απαντησεις στην Πληροφορική 
11
12
13
14
15

Δείτε εδώ τα θέματα της Κοινωνιολογίας

Δείτε εδώ τα θέματα της Χημείας

Δείτε εδώ τα θέματα της Πληροφορικής 

ΟΕΦΕ: «Σαφή και ακριβή τα θέματα της Κοινωνιολογίας»

«Τα θέματα του μαθήματος της Κοινωνιολογίας χαρακτηρίζονται από σαφήνεια και ακρίβεια. Εξετάζουν ένα σχετικά μεγάλο εύρος της ύλης. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δύναται να επιτύχει υψηλή βαθμολογία», σχολίασε ο ΟΕΦΕ για την Κοινωνιολογία.  

«Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα της Χημείας»

«Τα θέματα χαρακτηρίζονται διαβαθμισμένης δυσκολίας, ξεκινώντας το πρώτο και το δεύτερο θέμα με αρκετά εύκολα ερωτήματα εκτός από το Β5.

Στο τρίτο και τέταρτο θέμα δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς οι υποψήφιοι έχουν προετοιμαστεί πλήρως σε αυτό το επίπεδο θεμάτων εκτός από το Γ5 που χρειάζεται προσοχή στη διατύπωση και στο Δ3(γ) όπου υπάρχει λεπτομέρεια.

Ιδιαίτερη προσοχή επίσης χρειάζεται στην αιτιολόγηση των απαντήσεων στο δεύτερο θέμα καθώς oι απαντήσεις χωρίς ολοκληρωμένη και σωστή τεκμηρίωση ενδέχεται να οδηγήσουν σε χαμηλότερες βαθμολογίες.

Τα φετινά θέματα της Χημείας Προσανατολισμού είναι ασφαλώς ευκολότερα από τα αντίστοιχα της περσινής χρονιάς».

Ο σχολιασμός του ΟΕΦΕ για την Πληροφορική
pliroforiki
Κλείσιμο

Ολοκληρώνονται την Τρίτη οι Πανελλαδικές

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Τρίτη με τα μαθήματα Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας. Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).


Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονίζει τον πλανήτη η δολοφονία της Καρολάιν - Η New York Post αναδημοσιεύει το protothema.gr

Γλυκά Νερά: «Παιδιά αφήστε με να πάω στον τάφο της – Δεν γίνεται Μπαμπή, πρέπει να μας ακολουθήσεις τώρα» - Ο διάλογος με τους αστυνομικούς

Καλλιακμάνης: Οι αστυνομικοί είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι ο σύζυγος είναι ο δολοφόνος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης