Οκτώ μαχαιριές για ένα δανεικό... ηχείο στο Αγρίνιο!

Οκτώ μαχαιριές για ένα δανεικό... ηχείο στο Αγρίνιο!

Το θύμα είναι ένας 35χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε δανείσει στο παρελθόν στο ηχείο σε έναν 22χρονο και πήγε στο σπίτι του σε περιοχή του Αγρινίου για να το ζητήσει

maxairi
Πιο ασήμαντη αιτία δεν μπορούσε να βρει ένας νεαρός για να βρεθεί μπλεγμένος με την δικαιοσύνη, καθώς προκάλεσε τον τραυματισμό ενός φίλου του καταφέροντάς του αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι, επειδή του ζήτησε πίσω ένα... ηχείο που του είχε δανείσει!

Το θύμα είναι ένας 35χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε δανείσει στο παρελθόν στο ηχείο σε έναν 22χρονο και πήγε στο σπίτι του σε περιοχή του Αγρινίου για να το ζητήσει. Όμως, ο νεαρός αρνήθηκε να του το επιστρέψει και μεταξύ τους ξέσπασε άγριος καυγάς. Όμως, ο 22χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον φίλο του οκτώ φορές!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου καθώς το μαχαίρι δεν χτύπησε ζωτικό όργανο. Σύμφωνα με το AgrinioNet.gr, ο 22χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Σήμερα στον ανακριτή ο 75χρονος συζυγοκτόνος – «Απέναντί μου ήταν πολύ αχάριστη»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης σε ισχύ: Δείτε σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα

Τι ισχύει εάν ένας εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης