
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί
Μετά από πολλούς μήνες αδράνειας ξεκινούν και πάλι οι δημοπρασίες αυτοκινήτων, φορτηγών και δίκυκλων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού της ΑΑΔΕ (πρώην ΟΔΔΥ) σε όλη την Επικράτεια. Ωστόσο οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες θα πρέπει να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να επιδεικνύουν το αποτέλεσμα self-test του τελευταίου 24ωρου.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο αυτοκίνητο, φορτηγό ή δίκυκλο θα πρέπει να μεταβούν στην Πάτρα καθώς εκεί πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη εν καιρώ κορωνοϊού δημοπρασία της ΑΑΔΕ. Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεταβούν στις 14 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κτίριο του Τελωνείου Πατρών (κτίριο Λιμένα Γούναρη 1) ώστε να συμμετάσχουν στην δημοπρασία τροχοφόρων οχημάτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ