Δολοφονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα: «Tην χτυπούσε συνέχεια o πρώην σύζυγός της» - Τι λένε οι γείτονες

Δολοφονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα: «Tην χτυπούσε συνέχεια o πρώην σύζυγός της» - Τι λένε οι γείτονες

«Είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της πολλές φορές»   - Τι αποκαλύπτουν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής για τον πρώην σύζυγό της και την 64χρονη

γση
Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στην Αγία Βαρβάρα από την εν ψυχρώ δολοφονία της 64χρονης Ελένης η οποία δέχτηκε τρεις σφαίρες την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της απο τη δουλειά της. Η άτυχη Ελένη σύμφωνα με τους ανθρώπους της γειτονιάς που μίλησαν στο protothema.gr ήταν ένα αγαπητό άτομο. Μια γυναίκα δοσμένη στις κόρες της και στα εγγόνια της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων το θύμα της δολοφονίας και ο πρώην σύζυγός της ο οποίος αναζητείται για να καταθέσει εάν ξέρει κάτι για το θλιβερό περιστατικό, ήταν πολύ γνωστά πρόσωπα στην περιοχή εξαιτίας των στεγνοκαθαριστηρίων που διατηρούσαν στην Αγία Βαρβάρα. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές μεταξύ του. «Είχαν οικονομικές διαφορές, ήταν άνθρωποι με μαγαζιά, είναι γνωστοί άνθρωποι στην περιοχή και οι δύο. Χτες ήρθε ο πρώην σύζυγός της, πήρε τα χαλιά μου, τα μάζεψε και απο χτες δεν τον έχω δει καθόλου. Η αστυνομία τον αναζητά, το σπίτι του είναι κλειστό και το σκυλάκι του είναι μέσα»,  λέει γειτόνισσα και φίλη της αδικοχαμένης Ελένης.

αγία βαρβάρα 2


Η δολοφονία της 64χρονης έγινε έξω από το πατρικό της σπίτι αφού το θύμα είχε φύγει από την οικία που έμενε με τον πρώην σύζυγό της. Εκεί στο πατρικό της φρόντιζε τον αδερφό της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Λίγα στενά πιο κάτω σε ένα τριώροφο σπίτι μένουν οι δυο κόρες της και στο ισόγειο αυτού του ακινήτου ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες την κακοποιούσε σχεδόν κάθε φορά που εκείνη επισκεπτόταν τις κόρες και τα εγγόνια της.

«Ήταν δοσμένη στις κόρες της και στα εγγόνια της. Όλο την χτυπούσε ο πρώην άντρας της, δεν τον άντεχε άλλο. Ήταν οξύθυμος άνθρωπος. Είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της πολλές φορές και είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει και του έκαναν συστάσεις οι αστυνομικοί», λέει γειτόνισσα της Ελένης.

αγία βαρβάρα


Οι διαφορές που είχε το πρώην ζευγάρι μεταξύ του είχαν να κάνουν με την περιουσία και συγκεκριμένα για το ποιος θα έπαιρνε το ένα από τα τρία διαμερίσματα της τριώροφης πολυκατοικίας. Σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας αναμένεται να έχει η αστυνομία όταν εντοπίσει τον πρώην σύζυγό της 64χρονης, ο οποίος θα πει αν γνωρίζει κάτι για τον θάνατο της Ελένης.

«Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας» 

«Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας, πεσμένη κάτω στο πεζοδρόμιο, είχε αίματα στο κεφάλι», λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας. «Αρχικά νομίζαμε ότι είχε λιποθυμήσει και ότι χτύπησε στο κεφάλι αλλά όταν ήρθε η αστυνομία, μας είπαν ότι την πυροβόλησαν. Σοκαριστήκαμε γιατί την ξέραμε την Ελένη, ήταν πολύ καλή γυναίκα και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να την σκότωσε», προσθέτει.

Και συμπληρώνει: «Στις 20.30 χτες το απόγευμα άκουσα δυο "μπαμ". Δεν ήταν δυνατός ο θόρυβος και αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για πυροβολισμό. Μετά από 10 λεπτά βλέπω τον γείτονα να τρέχει και να φωνάζει ότι μια γυναίκα έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο».

Ειδήσεις σήμερα 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης