Τον... χαβά της η Λατινοπούλου - «Δεν έχω μετανιώσει» λέει για τις δηλώσεις της για τις... τριχωτές μασχάλες

Τον... χαβά της η Λατινοπούλου - «Δεν έχω μετανιώσει» λέει για τις δηλώσεις της για τις... τριχωτές μασχάλες

«Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα» επιμένει η Λατινοπούλου παρά το ντόμινο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της

latinopoulou
Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου -ακόμα και από την υφυπουργό Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων- η ίδια επιμένει στα όσα είπε στο... τουιτερικό της διάγγελμα. 

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό», εμφανίστηκε αποφασισμένη να υποστηρίξει τη θέση που πήρε μέσω του βίντεο που ανέβασε στο Twitter, για τις τρίχες στα γυναικεία μέρη του σώματος, τονίζοντας ότι «αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει δεν θα ήταν αλήθεια»

Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει στο Twitter:

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Κάμαλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και είναι πολύ έντονο και στην Ελλάδα» εξήγησε ξεκινώντας τη συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η πολιτεύτρια της ΝΔ και συνέχισε λέγοντας ότι «οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα».

«Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα» ανέφερε στη συνέχεια για να συμπληρώσει ότι «υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό».

Η κ. Λατινοπούλου ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν το κάνει αυτό για να κάνει καριέρα και ότι  δεν θεωρεί ότι προσέβαλε κάποιον. «Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπε είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη», πρόσθεσε. 

«Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες» κατέληξε αμετανόητη για όσα είχε υποστηρίξει στο βίντεο της, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, όσο και από celebrities που καταδίκασαν τις δηλώσεις της. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbt16x40tza1-sf)
Κλείσιμο

Το θέμα έφτασε μάλιστα, μέχρι την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για θέματα ισότητας, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου κάλεσε την κυβέρνηση και τους βουλευτές της ΝΔ να απομονώσουν τις απόψεις Λατινοπούλου.

Σε αποδοκιμασία συμπεριφορών που προωθούν τον σεξισμό και τις έμφυλες διακρίσεις προχώρησε η υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων Μαρία Συρεγγέλα και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Με αφορμή δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου που πυροδότησαν κύμα αντιδράσεων στα social media, η κυρία Συραγγέλα ανέφερε ότι «οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ» ενώ παρέπεμψε και σε σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας.

«Δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές. Είναι αυτονόητο όπως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές» ανέφερε η πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Αννα Καραμανλή.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ρύθμιση Σταϊκούρα»: Πώς και ποιοι θα πάρουν 420 δόσεις και κούρεμα οφειλής έως 80%

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά - Λύτρας: Υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει στην ετήσια θερινή άδεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης